Shado 4 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 Wykona ktoś skrypt na podglądanie msg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 jak uzywasz essentials to masz komende socialspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNoternus 3 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 Witam, myślę że o to Tobie chodziło z tym Skryptem. Wszystko masz dostępne do konfiguracji w Options. (Skrypt był testowany na silniku PaperSpigot-574 (1.16.5) oraz wersji Skript'a 2.5.3 - działa poprawnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shado 4 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 13 godzin temu, xNoternus napisał: Witam, myślę że o to Tobie chodziło z tym Skryptem. Wszystko masz dostępne do konfiguracji w Options. (Skrypt był testowany na silniku PaperSpigot-574 (1.16.5) oraz wersji Skript'a 2.5.3 - działa poprawnie) a jest jakiś skrypt tylko na podglądanie msg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNoternus 3 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 3 godziny temu, Shado napisał: a jest jakiś skrypt tylko na podglądanie msg? przecież tym tylko podglądasz msg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shado 4 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 3 godziny temu, xNoternus napisał: przecież tym tylko podglądasz msg są jakieś prefixy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shado 4 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 nie można jakiś prosty skrypt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNoternus 3 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 ale to jest bardzo prosty skrypt, odpalasz to komendą "/showmsg on" a wyłączasz "/showmsg off". Ogólnie wpisz sobie "/showmsg" to bedziesz miał informacje na temat jak to używać. Ja dałem tobie możliwość konfiguracji wiadomości oraz nazwy komendy. Myślę, że nic w tym trudnego nie ma. (PS. osoba musi mieć permisje bądź op'a aby to używać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shado 4 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Teraz, xNoternus napisał: ale to jest bardzo prosty skrypt, odpalasz to komendą "/showmsg on" a wyłączasz "/showmsg off". Ogólnie wpisz sobie "/showmsg" to bedziesz miał informacje na temat jak to używać. Ja dałem tobie możliwość konfiguracji wiadomości oraz nazwy komendy. Myślę, że nic w tym trudnego nie ma. (PS. osoba musi mieć permisje bądź op'a aby to używać) Ale ten skrypt nie zmienia ogólnie MSG? chodzi mi o to jak pisze gracz, bo mam plugin essentials i sobie ustawiłem tak jak chce i nie chce, żeby było jakoś pozmieniane TYLKO, żebym widział co pisze gracz do gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Essentials ma komendę /socialspy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNoternus 3 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 1 minutę temu, Shado napisał: Ale ten skrypt nie zmienia ogólnie MSG? chodzi mi o to jak pisze gracz, bo mam plugin essentials i sobie ustawiłem tak jak chce i nie chce, żeby było jakoś pozmieniane TYLKO, żebym widział co pisze gracz do gracza. masz komende od tego w essentials /socialspy ale u mnie w skrypcie też będzie tak samo prawie to działać. Nic to nie zmienia a podglądasz msg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Shado 4
Wykona ktoś skrypt na podglądanie msg ?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi