JailowyPL 0 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 Znacie jakiś plugin (ala antybot), że gracz musi dodać server do listy serverów, aby dołączyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolsatGraniePL 120 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 37 minut temu, JailowyPL napisał: Znacie jakiś plugin (ala antybot), że gracz musi dodać server do listy serverów, aby dołączyć??? 1. zły dział 2. z czego mi wiadomo nie da się ustalić czy gracz dodał serwer do listy serwerów czy nie. Po prostu gracz łączy się z serwerem Proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JailowyPL 0 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 51 minut temu, polsatgraniepl napisał: 1. zły dział 2. z czego mi wiadomo nie da się ustalić czy gracz dodał serwer do listy serwerów czy nie. Po prostu gracz łączy się z serwerem Proste 1. Aha. Może pomyliłem 2. Da się i większość serverów z tego korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Max_ 0 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 Godzinę temu, polsatgraniepl napisał: 1. zły dział 2. z czego mi wiadomo nie da się ustalić czy gracz dodał serwer do listy serwerów czy nie. Po prostu gracz łączy się z serwerem Proste jest taki plugin pamiętam niektóre serwery to mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Max_ 0 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 33 minuty temu, JailowyPL napisał: 1. Aha. Może pomyliłem 2. Da się i większość serverów z tego korzysta nie używaj tego, polecam plugin na anti bota AntiBotDeluxeEx i go sobie skonfiguruj żeby działało jak chcesz a i zły dział więc pewnie warna dostane xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JailowyPL 0
Znacie jakiś plugin (ala antybot), że gracz musi dodać server do listy serverów, aby dołączyć???
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi