pawel998 1 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 Cytat on right click on entity: if display name of entity is "&aMAPY": execute console command "menu" mam cos takie tylko nie wykonuje sie komenda (zaden blad nie wyskakuje.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolsatGraniePL 119 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 1 minutę temu, pawel998 napisał: mam cos takie tylko nie wykonuje sie komenda (zaden blad nie wyskakuje.) wydaje mi się ,że chodziło tutaj o execute player command a nie execute console command , a czy jak dasz zamiast tego broadcast "coś" to działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel998 1 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 1 minutę temu, polsatgraniepl napisał: wydaje mi się ,że chodziło tutaj o execute player command a nie execute console command , a czy jak dasz zamiast tego broadcast "coś" to działa? jak dam zamist tego broadcat to dziala, a nawet gdy dam player command a nie console command to tez nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolsatGraniePL 119 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 1 minutę temu, pawel998 napisał: jak dam zamist tego broadcat to dziala, a nawet gdy dam player command a nie console command to tez nie dziala jednym słowem ujmując. Niemożliwe. może, że popełniłej jakiś głupi błąd... przekopiuj to: on right click on entity: if display name of entity is "&aMAPY": execute player command "menu" send "&aOtworzyłeś menu!" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel998 1 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 2 minuty temu, polsatgraniepl napisał: on right click on entity: if display name of entity is "&aMAPY": execute player command "menu" send "&aOtworzyłeś menu!" to player DZIALA XDDD dzieki bardzo! moze zamkna wreszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pawel998 1
mam cos takie tylko nie wykonuje sie komenda (zaden blad nie wyskakuje.)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi