Siema, mam skrypt na whiteliste uzywam bungeecorda bo generalnie mam 2 tryby na serwerze ale chcialbym zrobic tak ze jesli jest whitelist na serwerze x a gracz wybierze serwer x to go wywala z serwera a nie pisze na chat powod whitelisty, w skrypcie generalnie mam cos takiego
on connect:
if player has permissions "whitelista":
stop
if player is op:
stop
if {whitelist} is true:
if {wl::%player%} is true:
stop
else:
kick player due to "%{wl_powod}%"
super jakby ktos cos pomogl by dzialalo wlasnie w taki sposob ze jesli ktos z lobby wchodzi na serwer x to zamiast piasc na chat to po prostu kickuje.
Pytanie
Marcinek2138 0
Siema, mam skrypt na whiteliste uzywam bungeecorda bo generalnie mam 2 tryby na serwerze ale chcialbym zrobic tak ze jesli jest whitelist na serwerze x a gracz wybierze serwer x to go wywala z serwera a nie pisze na chat powod whitelisty, w skrypcie generalnie mam cos takiego
on connect: if player has permissions "whitelista": stop if player is op: stop if {whitelist} is true: if {wl::%player%} is true: stop else: kick player due to "%{wl_powod}%"super jakby ktos cos pomogl by dzialalo wlasnie w taki sposob ze jesli ktos z lobby wchodzi na serwer x to zamiast piasc na chat to po prostu kickuje.
https://skript.pl/temat/47830-whitelist-na-bungeecord/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi