AsthonHener 1 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Skrypt wszystko fajnie dziala, problem pojawia sie gdy gracz nie ma permisji. Gdy chcę go dodac pisze mi ze jest na whiteliscie, a gdy go chce usunąć to pisze ze go nie ma na whiteliscie Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polsatgraniepl 106 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 (edytowane) Dlaczego robisz drugi temat pod ten sam skrypt? A co do skryptu to jeżeli widzisz że jest zbugowany to jest zbugowany. Zamień 0 na false i 1 na true aby łatwiej można było się w nim odnaleźć. I zamiast varblesa na początku dał bym on join bo nie wiem do końca czy %player% w varblesie loopoje wszystkich graczy. //edit Lub dodaj przy every 1 second. If {whitelsi.admin.loop-player} is not set: Set to false. Lub 0 jeżeli nie zmieniłeś Edytowane 7 kwietnia 2021 przez polsatgraniepl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polsatgraniepl 106 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 I bardzo zastanawia mnie argument "message" w komendzie whitelist. Bo go nigdzie nie używasz;-; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AsthonHener 1
Skrypt wszystko fajnie dziala, problem pojawia sie gdy gracz nie ma permisji. Gdy chcę go dodac pisze mi ze jest na whiteliscie, a gdy go chce usunąć to pisze ze go nie ma na whiteliscie
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi