pawel998 1 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Cześć, napisał by mi któs skrypt na antyfly? Chodzi o to ze jezeli gracz zaczenie latac np. uzywajac cheatow to odrazu wywala go z servera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-2 pawel998 1 Opublikowano 29 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Dobra mozna zamknac poradzilem sobieL every second: loop all players: if loop-player is flying: if loop-player doesn't have permission "fly": kick loop-player due to "Zakaz latania ty cheaterze!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 3 minuty temu, pawel998 napisał: Cześć, napisał by mi któs skrypt na antyfly? Chodzi o to ze jezeli gracz zaczenie latac np. uzywajac cheatow to odrazu wywala go z servera. Jeżeli o to chodzi to w essentialsie jest domyślnie takie coś chwile gracz lata na fly i go kickuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel998 1 Opublikowano 29 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 5 minut temu, FaczikPL napisał: Jeżeli o to chodzi to w essentialsie jest domyślnie takie coś chwile gracz lata na fly i go kickuje. mozna to zedytowac np. do 1 sekundy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Teraz, pawel998 napisał: mozna to zedytowac np. do 1 sekundy? wiesz co nie wiem ale mg zobaczyć pawel998 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel998 1 Opublikowano 29 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Teraz, FaczikPL napisał: wiesz co nie wiem ale mg zobaczyć to jak mozesz to sprawdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 (edytowane) 4 minuty temu, pawel998 napisał: to jak mozesz to sprawdz w essentials chyba jednak tego nie ma. Może to być prosto od serwera Edytowane 29 marca 2021 przez FaczikPL pawel998 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel998 1 Opublikowano 29 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 1 minutę temu, FaczikPL napisał: w essentials chyba jednak tego nie ma. Może to być prosto od serwera od servera jest, ale nie mozna zmienic czasu. Dobra mozna zamknac dzieki za chec pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Teraz, pawel998 napisał: od servera jest, ale nie mozna zmienic czasu. Dobra mozna zamknac dzieki za chec pomocy spk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pawel998 1
Cześć, napisał by mi któs skrypt na antyfly?
Chodzi o to ze jezeli gracz zaczenie latac np. uzywajac cheatow to odrazu wywala go z servera.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi