Dawid_PL 2 Opublikowano 7 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 Witam. Znalałem skrypt na internecie na tym forum. Czy ktoś mógłby mi do niego dodać aby można było używać kit gracz co 5 MIN a kit VIP co 10 MIN ???Przerobi mi ktoś ? PILNE! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawid_PL 2 Opublikowano 8 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2014 Sorka, że tak szybko, ale pomoże ktoś ? Bardzo PILNIE potrzebne ;) // Pomorze to jest nad Bałtykiem ~ Adamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawid_PL 2 Opublikowano 9 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2014 @reff Pomoże ktoś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dawid_PL 2
Witam. Znalałem skrypt na internecie na tym forum. Czy ktoś mógłby mi do niego dodać aby można było używać kit gracz co 5 MIN a kit VIP co 10 MIN ???
Przerobi mi ktoś ? PILNE!
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi