ItsMeAdam 3 Opublikowano 18 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2021 (edytowane) Cześć! Tak jak w temacie, szukam pluginu na drop. Szukałem jakiegoś, ale żadnego fajnego nie mogłem znaleźć Więc.. Zostaje mi forum Dzięki! EDIT: Zapomniałem dodać że najlepiej na 1.15.2 Edytowane 18 marca 2021 przez ItsMeAdam Poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Studziak 51 Opublikowano 18 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2021 jeżeli chcesz plugin na drop jak np. z easyhc to rDrop albo Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ItsMeAdam 3 Opublikowano 18 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2021 Godzinę temu, Studziak napisał: jeżeli chcesz plugin na drop jak np. z easyhc to rDrop albo Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dzięki! Ale zapomniałem napisać na jaką wersję, a z tego co widzę, to other jest do 1.14 A co do rDrop, to nie mogę znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Studziak 51 Opublikowano 18 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2021 Godzinę temu, ItsMeAdam napisał: Dzięki! Ale zapomniałem napisać na jaką wersję, a z tego co widzę, to other jest do 1.14 A co do rDrop, to nie mogę znaleźć... właśnie tez nie moge teraz znaleźć rdrop ale nie wiem gdzie to było jeżeli używasz na wersje 1.8 to tutaj bedzie Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ItsMeAdam 3
Cześć!
Tak jak w temacie, szukam pluginu na drop. Szukałem jakiegoś, ale żadnego fajnego nie mogłem znaleźć
Więc.. Zostaje mi forum
Dzięki!
EDIT: Zapomniałem dodać że najlepiej na 1.15.2
Edytowane przez ItsMeAdamPoprawka
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi