Usunięty#23389 7 Opublikowano 7 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 (edytowane) szAnty-Logout Witam, chciałbym wam przedstawić mój skrypt na Anty Logout'a (podejrzewam że były takie ale trudno) Jeśli macie jakiś pomysł co dodać/usunąć/naprawić piszcie Funkcje: - Informacja o Anty Logout - Informacja o wylogowaniu się podczas walki - Kiedy gracz wyloguje się podczas walki pozostawia skrzynkę oraz armostand z jego itemami (wiem że są to typowe funkcje) Zdjęcia: Poprawki: - Mniejsze zaśmiecenie skryptu (użycie loop) Skrypt: Edytowane 7 marca 2021 przez szoppracz07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 7 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 Ten temat został przeniesiony. No więc tak: Zamiast robić te waity które zaśmiecają kod mogłeś użyć pętli while lub every second. (Lepszym rozwiązaniem będzie to 1) Co do tego armorstanda z itemami gracza, to możesz zrobić, że po wyjęciu wszystkich itemów armor stand i skrzynka znikają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#23389 7 Opublikowano 7 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 (edytowane) 23 minuty temu, Glitchtrap napisał: Ten temat został przeniesiony. No więc tak: Zamiast robić te waity które zaśmiecają kod mogłeś użyć pętli while lub every second. (Lepszym rozwiązaniem będzie to 1) Co do tego armorstanda z itemami gracza, to możesz zrobić, że po wyjęciu wszystkich itemów armor stand i skrzynka znikają Dzięki za poradę! Za niedługo może to usprawnię EDIT: Poprawiłem zaśmiecenie skryptu Edytowane 7 marca 2021 przez szoppracz07 Glicz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi