Mr_AnTi 0 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 Nie wiem dlaczego ale są puste hity przez ten plugin potrzebuje configu albo co gdzie zmienić aby uniknąć postych hitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 326 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 Jest to jakiś randomowy antycheat, o którym mało słyszałem, pewnie nie jest zbyt dobry i doświadczyłeś błędnego wykrycia. Możesz pobrać Matrixa, darmową wersję znajdziesz na discordzie tego antycheata, a najlepsze configi po wpisaniu 'matrixchecks' w google. Jeśli twój serwer opiera się na pvp, zalecam kupić pełną wersję, ponieważ darmowa nie posiada wielu sposobów wykrywania killaury, które są w płatnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mr_AnTi 0
Nie wiem dlaczego ale są puste hity przez ten plugin potrzebuje configu albo co gdzie zmienić aby uniknąć postych hitów
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi