Lecz mam cały czas jeden problem Gildie , wiem ze jest dużo takich tematów ale cały czas mam problem albo nie mam permisji dla graczy a;bo nie bierze itemków za zrobienie gildi albo nie robi cuba a gdy znalazłem to był problem z chatem bo nie wyświetlało rang :/ nie mogłem tego zmienić
Bardzo proszę Jak ktoś ogarnia te skrypty i ma czas proszę o napisanie mi skryptu na gildie aby w tym skrypcie było :
♦zabiera itemy za założenie
♦cuboidy o wymiarach 30 na 30 i wyskokość 100 do góry i 100 w dół
♦Permisje dla gracza ♦Jakieś proste komendy np. ( /Zaloz gildie , /usun , / zapros ) i jak można to spis komend np pod komendą /gildie ale to nie konieczne :D
♦ I własnie z tym chatem ja nie wiem dlaczego ale w tych skryptach co miałem to na chacie nie pisało rang mam plugin permissionsEX na na chat EssentialsChat
Pytanie
MarLoz 0
Witam mam mały Serwer minecraft Hardcore
Bardzo proszę Jak ktoś ogarnia te skrypty i ma czas proszę o napisanie mi skryptu na gildie aby w tym skrypcie było :
♦ zabiera itemy za założenie
♦ cuboidy o wymiarach 30 na 30 i wyskokość 100 do góry i 100 w dół
♦ Permisje dla gracza
♦ Jakieś proste komendy np. ( /Zaloz gildie , /usun , / zapros ) i jak można to spis komend np pod komendą /gildie ale to nie konieczne :D
♦ I własnie z tym chatem ja nie wiem dlaczego ale w tych skryptach co miałem to na chacie nie pisało rang mam plugin permissionsEX na na chat EssentialsChat
Z góry Dziękuje za pomoc :D
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi