xSuv1i 0 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 Witam,potrzebuję skryptu na czaszki z km lecz chciałbym aby na tab była ta czaszka widoczna. (Wszyscy chyba wiedzą o co chodzi z tymi czaszkami i wiedzą jak działają więc zbędne nest tłumaczenie tego) Myślałem o tym stworzyć team z suffixem i w skrypcie napisać że osoba która zabije osobę bez czaszki dołącza do teamu o nazwie czaszka i wtedy na tab pojawia się mu czaszka a jak ktos zabije osobe która posiada czaszkę a osobą z nią już jej mieć nie będzie to żeby w skrypcie pisało że osoba wychodzi z tego teamu czaszka to wtedy zniknie mu ten suffix. Myślę że to było by ciekawe i nie tylko mi by się to przydało proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Duplikat: Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi