Grzesiuuuu 1 Opublikowano 31 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2021 Mam dosyć spory problem z worldguardem, gracze poza cuboidem nie mogą niszczyć bloków ani ich stawiać. O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 31 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2021 W permissionsEx zawsze dodawałem build: true do każdej rangi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiuuuu 1 Opublikowano 31 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2021 mam Luck Perms, ale spróbuję, jeśli taka permisja tam jest nie pomogło Łączę posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 31 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2021 Pokaż listę pluginów, flagi regionu __global__ oraz komunikat przy próbie postawienia bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiuuuu 1 Opublikowano 31 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2021 (edytowane) Da się jakoś załączyć zdjęcie, bo mam 55 pluginów no i przepisywanie długo by zajęło? Flagi regionu __global__: block-break: allow oraz build: Allow Komunikat przy próbie postawienia bloku: Mój własny który zmieniłem w configu world guarda, "niestety nie możesz tutaj tego zrobić" Edytowane 31 stycznia 2021 przez Grzesiuuuu Użyj imgura, a mode zamieni link w obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Grzesiuuuu 1
Mam dosyć spory problem z worldguardem, gracze poza cuboidem nie mogą niszczyć bloków ani ich stawiać. O co chodzi?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi