Nieaktywny Opublikowano 7 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2014 Witam, jako że mi się ostatnio nudzi, pomyślałem że będe pisał skrypty na zamówienie.Więc w tym temacie będzie można pisać jakie chcecie skrypty, a ja wykonam dla was za FREE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JutkowskY 3 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 Skoro są osoby które o wiele lepiej znają się na skripcie ode mnie i sokoro oferujesz się ze swoimi usługami tutaj w temacie, chciałbym zlecić ci robotę :)Podsyłam tutaj mój aktualny skript na gildie, ponoć to syf mi nie przeszkadza, a co miałbyś w nim zmienic ?*Naprawić niedziałające/wywalające błędy linijki*Dodać cuboidy o wielkości 101x101*Dodać TAG gildii przy nicku nad głową(ponoć się nie da ale wolałem spytać)*Dodanie Sojuszy/Wojny jako opcję dla lidera gildii, by mógł zawrzeć/wypowiedzieć Sojusz/Wojnę oraz opcję zerwij sojusz pod komendą"/gildia zerwijsojusz <TAG>*W miejscu Tworzenia gildii by tworzyło się jajko enderdragona.*Umożliwienie postawienia cuboida na terenach innej gildii/spawnu*Podczas wejścia gracza/wroga na twój cuboid wywołać uderzenie pioruna, oraz ostrzec daną gildię komunikatem na czacie "Intruz na terenie gildii"*Dodać opcję zamknięcia gildii pod komendą "gildia zamknij" po wcześniejszym wyeksmitowaniu wszystkich graczy.*Dodanie opcji zmiany lidera.*Dodać opcję opłatę za dołączenie do gildi [2-gi 2 diaxy, 3-ci(2x3)6diaxy, 4-ty(2x4)8diaxów, 5-ty(2x5)10diaxów, 6-ty(2x6)12diaxów, 7-my(2x7)14diaxów, 8-my(2x8)16diaxów, 9-ty(2x9)18diaxów, 10-ty(2x10)20diaxów, i aż tak do 25 członków.*Przy chęci zrekrutowania kolejnego gracza po osiągniętej liczbie 25 członków dodać komunikat o treści "Gildia jest pełna maksymalna liczba członków wynosi 25" //Wrzucam na speedyshara cały mój skript na gildie z którego korzystam :)//http://www.speedyshare.com/BJ6Rx/gildie.sk Jeśli kacperek nie będziesz chciał tego robić z takim warunkiem jakim podałeś w temacie zapraszam na skype (sexy.jutek) ew. na PW :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 No tak ale cały ten dział to są zlecenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam, jako że mi się ostatnio nudzi, pomyślałem że będe pisał skrypty na zamówienie.
Więc w tym temacie będzie można pisać jakie chcecie skrypty, a ja wykonam dla was za FREE.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi