Skocz do zawartości
  • 0

Potrzebuje pomocy! Nie wiem jak napisać skrypt na (życia) na mój serwer hardcore

Pytanie

Chciałbym, żeby każdy członek serwera miał własne 3 życia, jeśli zginie to odejmuje mu 1, jeśli osiągnie 0 to ma bana na określony czas, życia mają odnawiać się co 1h

https://skript.pl/temat/44912-potrzebuje-pomocy-nie-wiem-jak-napisa%C4%87-skrypt-na-%C5%BCycia-na-m%C3%B3j-serwer-hardcore/

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Teraz, Misternyplan napisał:

Chciałbym, żeby każdy członek serwera miał własne 3 życia, jeśli zginie to odejmuje mu 1, jeśli osiągnie 0 to ma bana na określony czas, życia mają odnawiać się co 1h

Bludis kiedyś zrobił skrypt bLife, który wprowadzał takie życia na serwerze.

Również jakiś czas temu w dziale "Skript > Zlecenia" zrobiłem taki skrypt.

• 0

Ok dzięki sprawdze to.

6 minut temu, Kormic napisał:

Bludis kiedyś zrobił skrypt bLife, który wprowadzał takie życia na serwerze.

Również jakiś czas temu w dziale "Skript > Zlecenia" zrobiłem taki skrypt.

a mógłbyś go zedytować, żeby co 1h dodawało 1 życie temu graczowi ? (bLife)

• 0
3 minuty temu, Misternyplan napisał:

a mógłbyś go zedytować, żeby co 1h dodawało 1 życie temu graczowi ? (bLife)

Nie będę edytował czyichś skryptów. Jeżeli chcesz, możesz napisać pod tamtym skryptem, aby bludis dodał swoistą regenerację żyć.

Możesz jeszcze poszukać tego mojego skryptu w dziale zleceń. Z tego co pamiętam to robiłem go dla użytkownika DeepesT, powinno ci to pomóc w poszukiwaniach.

Jak go znajdziesz, mogę go zedytować.

• 0

ok znajde go 

20 minut temu, Kormic napisał:

Nie będę edytował czyichś skryptów. Jeżeli chcesz, możesz napisać pod tamtym skryptem, aby bludis dodał swoistą regenerację żyć.

Możesz jeszcze poszukać tego mojego skryptu w dziale zleceń. Z tego co pamiętam to robiłem go dla użytkownika DeepesT, powinno ci to pomóc w poszukiwaniach.

Jak go znajdziesz, mogę go zedytować.

masz, usun te uprawnienia max 3 zycia dla wszystkich, ban na 30 min, i po 1h zycie sie odnawia

Nieaktywny

Łączę posty.

• 0
Godzinę temu, Misternyplan napisał:

masz, usun te uprawnienia max 3 zycia dla wszystkich, ban na 30 min, i po 1h zycie sie odnawia

W takim razie proszę.

on join:
	set {deaths::%player%} to 0 if {deaths::%player%} is not set

on death of player:
	add 1 to {deaths::%victim%}
	{deaths::%victim%} >= 3
	set {_t} to now
	add 30 minutes to {_t}
	set {_t} to ({_t} formatted as "HH:mm:ss")
	kick victim due to "&cUmarłeś &6%{_l}% &crazy! Możesz wejść na serwer ponownie o &6%{_t}%&c!"
	ban victim due to "&cUmarłeś &6%{_l}% &crazy! Możesz wejść na serwer ponownie o &6%{_t}%&c!" for 30 minutes

every 1 hour:
	loop all players:
		{deaths::%loop-player%} > 0
		remove 1 from {deaths::%loop-player%}