Skocz do zawartości

Minecraft Premium na sprzedaż

SZEF06
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Grałem praktycznie tylko na hypixel i tam nie ma bana, jest możliwość sprawdzenia tego przed zakupem.

21 godzin temu, xNightPower_ napisał:

Kupiłbym, lecz zastanawia mnie na ilu serwerach ma bana.

to jeśli dam ci możliwość sprawdzenia serwerów na których obawiasz się bana weźmiesz to konto?

Nieaktywny

Łączę posty.

10 godzin temu, vCren napisał:

Nie opłaca się zbytnio, ponieważ na np taniminecraft.pl masz za 20 zł, gdybyś np zmienił na 10/15zł to więcej osób pewnie będzie zachęconych 

tak masz za 20zł a po miesiącu ci ta premka dropnie, weź nie reklamuj scamu jeżeli ktoś chce dowody to jest mnóstwo filmów na ten temat dodam że premka fa w tych czasach kosztuje 2$ z prywatnych źródeł xP po 3 PSC to nie jest za bardzo legit płatność, preferowałbym przelew bądż wymiana przez middlemen'a aby było wszystko legit

Edytowane przez jhgggg

26 minut temu, jhgggg napisał:

tak masz za 20zł a po miesiącu ci ta premka dropnie, weź nie reklamuj scamu jeżeli ktoś chce dowody to jest mnóstwo filmów na ten temat dodam że premka fa w tych czasach kosztuje 2$ z prywatnych źródeł xP po 3 PSC to nie jest za bardzo legit płatność, preferowałbym przelew bądż wymiana przez middlemen'a aby było wszystko legit

ta pewnie scam, od ponad roku mam premkę full acces(za 30zł kupiona) + pelerynke również od roku

Tylko niestety ludzie są tacy, że jak zostanie im coś odebrane to zamiast napisać do sprzedawcy w tej sprawie to piszą, że scam

4 godziny temu, jhgggg napisał:

Jestem nieletni, nie posiadam konta bankowego w grę może wejść jeszcze paypal.

14 godzin temu, vCren napisał:

Nie opłaca się zbytnio, ponieważ na np taniminecraft.pl masz za 20 zł, gdybyś np zmienił na 10/15zł to więcej osób pewnie będzie zachęconych 

Za 20 zł to jest medium access i nie masz dostępu do maila, więc sam wywnioskuj czy twoje konto z TaniMC zniknie ;)

Nieaktywny

Łączę posty.

3 godziny temu, kerpson napisał:

ta pewnie scam, od ponad roku mam premkę full acces(za 30zł kupiona) + pelerynke również od roku

Tylko niestety ludzie są tacy, że jak zostanie im coś odebrane to zamiast napisać do sprzedawcy w tej sprawie to piszą, że scam

Mówię o premce SFA za 20zł, odpowiadałem koledze wyżej bo mówił że za 20zł na taniscam.pl można zakupić konto "FA" co jest nieprawdą. Co do twojego komentarza to FA nikt nie może przywrócić oprócz poprzedni właściciel premki. Polecam sie najpierw doinformować a potem komentować XD Chciałbym również dodać że po zakupieniu premki FA 8miesięcy temu oraz jej "dropnięciu" czyli przywróceniu przez właściciela po napisaniu do supportu zostałem zablokowany na messengerze, a reklamacje z banku dostałem po kilku dniach.

3 godziny temu, SZEF06 napisał:

Jestem nieletni, nie posiadam konta bankowego w grę może wejść jeszcze paypal.

Konto bankowe jest możliwe do założenia na swoje dane od skończonego trzynastego roku życia.

Edytowane przez jhgggg
Błędy gramatyczne oraz ucięte wyrazy.
Nieaktywny

Łączę posty.

12 minut temu, SZEF06 napisał:

xNightPower_, kerpson

wcześniej pisaliście, że jesteście chętni, ktoś z was zainteresowany jeszcze tym kontem???

Pisałem tak by tylko zobaczyć jaką otrzymam odpowiedź. Posiadam konto premium, chciałem tylko zadać od siebie pytanie.

7 godzin temu, jhgggg napisał:

Mówię o premce SFA za 20zł, odpowiadałem koledze wyżej bo mówił że za 20zł na taniscam.pl można zakupić konto "FA" co jest nieprawdą. Co do twojego komentarza to FA nikt nie może przywrócić oprócz poprzedni właściciel premki.

Dawniej było konto FA bodajże za 30zł. 

Czy ja powiedziałem, że zwrócą ci to konto? Mogą dać nowe, zastępcze. Ale po zakupie konta FA raczej pierwszą czynnością jaką powinno się zrobić to zmiana maila i hasła. A jeżeli owych opcji nie ma, to konto nie jest Fa tylko ciągle to tylko Sfa

• 3 tygodnie później...
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...