SZEF06 0 Opublikowano 23 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2021 (edytowane) Informacje o przedmiocie: konto Minecraft Premium Sposób zakupu: PaySafeCard Cena: 20/30zł Kontakt: pv na forum lub discord: SZEF06#7602 Edytowane 23 stycznia 2021 przez xNightPower_ Naprawiam formatowanie na ciemnym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Możliwośc zmiany maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZEF06 0 Opublikowano 24 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 10 minut temu, kerpson napisał: Możliwośc zmiany maila? tak, wszystko można zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 (edytowane) Kupiłbym, lecz zastanawia mnie na ilu serwerach ma bana. Edytowane 24 stycznia 2021 przez xKameelos Sakodax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZEF06 0 Opublikowano 24 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Grałem praktycznie tylko na hypixel i tam nie ma bana, jest możliwość sprawdzenia tego przed zakupem. 21 godzin temu, xNightPower_ napisał: Kupiłbym, lecz zastanawia mnie na ilu serwerach ma bana. to jeśli dam ci możliwość sprawdzenia serwerów na których obawiasz się bana weźmiesz to konto? Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#32366 15 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Nie opłaca się zbytnio, ponieważ na np taniminecraft.pl masz za 20 zł, gdybyś np zmienił na 10/15zł to więcej osób pewnie będzie zachęconych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#19006 26 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 (edytowane) 10 godzin temu, vCren napisał: Nie opłaca się zbytnio, ponieważ na np taniminecraft.pl masz za 20 zł, gdybyś np zmienił na 10/15zł to więcej osób pewnie będzie zachęconych tak masz za 20zł a po miesiącu ci ta premka dropnie, weź nie reklamuj scamu jeżeli ktoś chce dowody to jest mnóstwo filmów na ten temat dodam że premka fa w tych czasach kosztuje 2$ z prywatnych źródeł xP po 3 PSC to nie jest za bardzo legit płatność, preferowałbym przelew bądż wymiana przez middlemen'a aby było wszystko legit Edytowane 25 stycznia 2021 przez jhgggg Usunięty#34161 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 26 minut temu, jhgggg napisał: tak masz za 20zł a po miesiącu ci ta premka dropnie, weź nie reklamuj scamu jeżeli ktoś chce dowody to jest mnóstwo filmów na ten temat dodam że premka fa w tych czasach kosztuje 2$ z prywatnych źródeł xP po 3 PSC to nie jest za bardzo legit płatność, preferowałbym przelew bądż wymiana przez middlemen'a aby było wszystko legit ta pewnie scam, od ponad roku mam premkę full acces(za 30zł kupiona) + pelerynke również od roku Tylko niestety ludzie są tacy, że jak zostanie im coś odebrane to zamiast napisać do sprzedawcy w tej sprawie to piszą, że scam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZEF06 0 Opublikowano 25 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 4 godziny temu, jhgggg napisał: tak masz za 20zł a po miesiącu ci ta premka dropnie, weź nie reklamuj scamu jeżeli ktoś chce dowody to jest mnóstwo filmów na ten temat dodam że premka fa w tych czasach kosztuje 2$ z prywatnych źródeł xP po 3 PSC to nie jest za bardzo legit płatność, preferowałbym przelew bądż wymiana przez middlemen'a aby było wszystko legit Jestem nieletni, nie posiadam konta bankowego w grę może wejść jeszcze paypal. 14 godzin temu, vCren napisał: Nie opłaca się zbytnio, ponieważ na np taniminecraft.pl masz za 20 zł, gdybyś np zmienił na 10/15zł to więcej osób pewnie będzie zachęconych Za 20 zł to jest medium access i nie masz dostępu do maila, więc sam wywnioskuj czy twoje konto z TaniMC zniknie Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#19006 26 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, kerpson napisał: ta pewnie scam, od ponad roku mam premkę full acces(za 30zł kupiona) + pelerynke również od roku Tylko niestety ludzie są tacy, że jak zostanie im coś odebrane to zamiast napisać do sprzedawcy w tej sprawie to piszą, że scam Mówię o premce SFA za 20zł, odpowiadałem koledze wyżej bo mówił że za 20zł na taniscam.pl można zakupić konto "FA" co jest nieprawdą. Co do twojego komentarza to FA nikt nie może przywrócić oprócz poprzedni właściciel premki. Polecam sie najpierw doinformować a potem komentować XD Chciałbym również dodać że po zakupieniu premki FA 8miesięcy temu oraz jej "dropnięciu" czyli przywróceniu przez właściciela po napisaniu do supportu zostałem zablokowany na messengerze, a reklamacje z banku dostałem po kilku dniach. 3 godziny temu, SZEF06 napisał: Jestem nieletni, nie posiadam konta bankowego w grę może wejść jeszcze paypal. Konto bankowe jest możliwe do założenia na swoje dane od skończonego trzynastego roku życia. Edytowane 25 stycznia 2021 przez jhgggg Błędy gramatyczne oraz ucięte wyrazy. Łączę posty. kerpson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZEF06 0 Opublikowano 25 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 xNightPower_, kerpson wcześniej pisaliście, że jesteście chętni, ktoś z was zainteresowany jeszcze tym kontem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 12 minut temu, SZEF06 napisał: xNightPower_, kerpson wcześniej pisaliście, że jesteście chętni, ktoś z was zainteresowany jeszcze tym kontem??? Pisałem tak by tylko zobaczyć jaką otrzymam odpowiedź. Posiadam konto premium, chciałem tylko zadać od siebie pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 7 godzin temu, jhgggg napisał: Mówię o premce SFA za 20zł, odpowiadałem koledze wyżej bo mówił że za 20zł na taniscam.pl można zakupić konto "FA" co jest nieprawdą. Co do twojego komentarza to FA nikt nie może przywrócić oprócz poprzedni właściciel premki. Dawniej było konto FA bodajże za 30zł. Czy ja powiedziałem, że zwrócą ci to konto? Mogą dać nowe, zastępcze. Ale po zakupie konta FA raczej pierwszą czynnością jaką powinno się zrobić to zmiana maila i hasła. A jeżeli owych opcji nie ma, to konto nie jest Fa tylko ciągle to tylko Sfa Usunięty#19006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ewnon_ 0 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Zapkceptuj zapro na dsc bo ja chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi