Skocz do zawartości

do usuniecia

Rekomendowane odpowiedzi

47 minut temu, Enzzo napisał:

Witam, jestem technikiem z doświadczeniem. Napiszę własne pluginy, skrypty jeśli będzie trzeba. Nie będę opisywał swoich osiągnięć bo po co? Napisz na pw a wszystkiego się dowiesz :D
Kontakt na discord: Enzzo#1024

Właśnie dlatego nikt do ciebie nie napisze. Nie będę się fatygował na PW z gościem, co nawet nie chce pokazać portfolio i/lub swoich umiejętności, bo po co? Nikt nie będzie chciał marnować na ciebie czasu, bo to w tym momencie jest gra w ciemno i nie wiadomo czy ty w ogóle coś potrafisz. Okaże się, że ktoś coś chce, a ty czegoś nie potrafisz i w tym momencie zmarnowałeś jego cenny czas. Już o wiele lepiej jest napisać do Zbuckiego, który zrobił portfolio, ładną prezentację i wiadomo, że technikiem/programistą nie jest jedynie z nazwy.

https://skript.pl/temat/44820-do-usuniecia/#findComment-281516

28 minut temu, Kormic napisał:

Właśnie dlatego nikt do ciebie nie napisze. Nie będę się fatygował na PW z gościem, co nawet nie chce pokazać portfolio i/lub swoich umiejętności, bo po co? Nikt nie będzie chciał marnować na ciebie czasu, bo to w tym momencie jest gra w ciemno i nie wiadomo czy ty w ogóle coś potrafisz. Okaże się, że ktoś coś chce, a ty czegoś nie potrafisz i w tym momencie zmarnowałeś jego cenny czas. Już o wiele lepiej jest napisać do Zbuckiego, który zrobił portfolio, ładną prezentację i wiadomo, że technikiem/programistą nie jest jedynie z nazwy.

To jest i tak dodatkowo ja mam takie podejście do sprawy ktoś inny ma inne :)

https://skript.pl/temat/44820-do-usuniecia/#findComment-281522

• Enzzo zmienił(a) tytuł na do usuniecia
  • 5 miesięcy temu...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...