Skocz do zawartości
  • 0

Siema! mam problem z crashami serwa.

Pytanie

A chodzi dokładnie o jakiś debi** którzy wbili mi na serwer i zaczeli pisać jeżeli chce żeby serwer działał bez lagów musze kupić jakiegoś atycrasha.

Jakby ktoś pomógł uchronić się przed nimi byłby bardzo wdzięczny.

https://skript.pl/temat/44414-siema-mam-problem-z-crashami-serwa/

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość Usunięty#19006

Szczerze, jednym z lepszych darmowych antycrashy to SafeMC, nie rozumiem kompletnie wypowiedzi Heliosa który 24/7 siedzi na najnowszych wersjach i używa ExploitFixera który wypada przynajmniej źle przy najmniejszych exploitach, bronisz się jakimś silnikiem Velocity który sam w sobie jest nowy i bardziej podatny na crash'e, exploity i bugi, najlepszym rozwiązaniem tedy jest EyfenCord. Co do tego że serwery naciągają dzieci na "kase" to myślę że jest to totalna bujda patrząc na to że - Jaki serwer zmusza zapłaty jakiejkolwiek kwoty? O ile wiem to jeżeli chcesz to kupujesz, natomiast jeżeli nie chcesz nic kupować to nie kupujesz. PROSTE. Według mnie takie najeżdzanie na większe serwery z widocznym bólem dupy jest conajmniej nie w porządku gdy samemu się ma tylko pewnie jakiś serwer dla znajomych na skryptach na server.pro... Chce jeszcze skomentować to "Są to śmieciowe serwery na starej wersji, które nie potrafią się rozwijać oraz płacą programistom, a nie technikom." o ile wiem na starty takich serwerów wchodzi po 8k ludzi więc mówienie że takie serwery nie potrafią sie rozwijać (mam na myśli TryHC które z 3k graczy 2edycje temu, na ostatniej edycji zajeli 2 miejsce na najdłuższą edycje (ponad 3tyg z 3k+ graczy) jest totalnym bezsensem.

Edytowane przez jhgggg
https://skript.pl/temat/44414-siema-mam-problem-z-crashami-serwa/#findComment-282920