MisioZelek 0 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 A chodzi dokładnie o jakiś debi** którzy wbili mi na serwer i zaczeli pisać jeżeli chce żeby serwer działał bez lagów musze kupić jakiegoś atycrasha. Jakby ktoś pomógł uchronić się przed nimi byłby bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/44414-siema-mam-problem-z-crashami-serwa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Usunięty#19006 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 (edytowane) Szczerze, jednym z lepszych darmowych antycrashy to SafeMC, nie rozumiem kompletnie wypowiedzi Heliosa który 24/7 siedzi na najnowszych wersjach i używa ExploitFixera który wypada przynajmniej źle przy najmniejszych exploitach, bronisz się jakimś silnikiem Velocity który sam w sobie jest nowy i bardziej podatny na crash'e, exploity i bugi, najlepszym rozwiązaniem tedy jest EyfenCord. Co do tego że serwery naciągają dzieci na "kase" to myślę że jest to totalna bujda patrząc na to że - Jaki serwer zmusza zapłaty jakiejkolwiek kwoty? O ile wiem to jeżeli chcesz to kupujesz, natomiast jeżeli nie chcesz nic kupować to nie kupujesz. PROSTE. Według mnie takie najeżdzanie na większe serwery z widocznym bólem dupy jest conajmniej nie w porządku gdy samemu się ma tylko pewnie jakiś serwer dla znajomych na skryptach na server.pro... Chce jeszcze skomentować to "Są to śmieciowe serwery na starej wersji, które nie potrafią się rozwijać oraz płacą programistom, a nie technikom." o ile wiem na starty takich serwerów wchodzi po 8k ludzi więc mówienie że takie serwery nie potrafią sie rozwijać (mam na myśli TryHC które z 3k graczy 2edycje temu, na ostatniej edycji zajeli 2 miejsce na najdłuższą edycje (ponad 3tyg z 3k+ graczy) jest totalnym bezsensem. Edytowane 26 stycznia 2021 przez jhgggg Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/44414-siema-mam-problem-z-crashami-serwa/#findComment-282920 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MisioZelek 0
A chodzi dokładnie o jakiś debi** którzy wbili mi na serwer i zaczeli pisać jeżeli chce żeby serwer działał bez lagów musze kupić jakiegoś atycrasha.
Jakby ktoś pomógł uchronić się przed nimi byłby bardzo wdzięczny.
https://skript.pl/temat/44414-siema-mam-problem-z-crashami-serwa/Udostępnij na innych stronach
Top użytkownicy dla tego pytania
16
13
7
2
Popularne dni
7 Sty
39
26 Sty
3
Top użytkownicy dla tego pytania
MisioZelek 16 odpowiedzi
Kormic 13 odpowiedzi
CoFFeIN04 7 odpowiedzi
LeviBoyPL 2 odpowiedzi
Popularne dni
7 Sty 2021
39 odpowiedzi
26 Sty 2021
3 odpowiedzi
Popularne posty
CoFFeIN04
Rozwiązanie podane już tutaj, jak chcesz wszystko łatać to i tak się znajdzie taki co to obejdzie.
Kormic
Jako anticrashera możesz zawsze użyć SpigotGuard, znajdzie się jeszcze kilka innych na Spigot'cie.
CoFFeIN04
Tuinity to silnik, fork paperspigota (który jest forkiem spigota). Tuinity to powiedzmy taka ulepszona wersja najprościej mówiąc. Pomijając tuinity, na 1.16.4 nie występują takie crashery
41 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi