Kexper18869pl 1 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Cześć, mam pytanie związane z pluginami, czy jest jakiś silnik lub coś z tym stylu aby zrobić /nagroda (nagrody za dolaczenie na discorda). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 (edytowane) Musiałbyś użyć Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, dzięki któremu możesz stworzyć swojego bota. Natomiast jest to możliwe w Skripcie w bardzo prosty sposób przy użyciu dodatku Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Edytowane 6 stycznia 2021 przez bludis PietregTM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kexper18869pl 1 Opublikowano 6 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 JDA wgrać jako bibioteke-silnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kexper18869pl 1 Opublikowano 6 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 28 minut temu, Kexper18869pl napisał: JDA wgrać jako bibioteke-silnik ? dobra nie ważne wiem już, a jest jakiś poradnik polski, lub dokumentacja łatwa dla poczatkującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sneyrox 5 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 4 godziny temu, Kexper18869pl napisał: dobra nie ważne wiem już, a jest jakiś poradnik polski, lub dokumentacja łatwa dla poczatkującego Ja szukając parę miesięcy temu polskiego poradnika nic nie znalazłem, jeżeli rozumiesz angielski to możesz obejrzeć na YouTube serię u MenuDocs jak tworzy bota. bludis, Kexper18869pl i PietregTM 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kexper18869pl 1
Cześć, mam pytanie związane z pluginami, czy jest jakiś silnik lub coś z tym stylu aby zrobić /nagroda (nagrody za dolaczenie na discorda).
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi