_ChomiQ_ 0 Opublikowano 2 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2021 sprawa wygląda nastepująco korzystam z setupu na serwer stworzonego przez mojego znajomego i jest tam calkiem fajny scoreboard ale z powodu placeholderów i zbagowanego pluginu lands się popsuł i zajmuje połowe ekranu nie wiem jak go usunąć, albo skonfigurować. Próbowałem wszystkiego nie ma żadnego konfigu, a przecież jakiś musi być. Nie ma też pliku który mógłby za niego odpowiadać Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! tak to wygląda ewentualnie mogę podać liste wszystkich plików pluginy jakie posiadam logi z konsolki czy co tam będzie trzeba bo mecze się z tym od 3 dni z góry dziękuje za wszelką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ChomiQ_ 0 Opublikowano 2 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2021 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! pluginy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountingDogs 131 Opublikowano 3 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2021 Ten temat został przeniesiony do kosza! Jeden wątek wystarczy. Notatka dodana przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi