Cześć, zrobiłem skrypt, który zmienia wiadomość z /money
Ma on pokazywać balance z economy i to działa. Ale jak chcę dodać zmienną ze skryptu aby zobaczyć stan konta bankowego to wygląda to tak.
Po wpisaniu /money: wyskakuje wszystko oprócz stanu konta bankowego "<none>"
on command "money":
cancel event
send "---------------------"
send "Stan portfela: %player's balance%"
set {_account} to yaml value "%{_gracz}%.bank.account" from file "plugins/srSerwer/players/%{_gracz}%.yml"
set {_credit} to yaml value "%{_gracz}%.bank.credit" from file "plugins/srSerwer/players/%{_gracz}%.yml"
set {_balance} to yaml value "%{_gracz}%.bank.balance" from file "plugins/srSerwer/players/%{_gracz}%.yml"
send "Stan banku: %{_balance}%$"
send "---------------------"
Pytanie
Bizeq 0
Cześć, zrobiłem skrypt, który zmienia wiadomość z /money
Ma on pokazywać balance z economy i to działa. Ale jak chcę dodać zmienną ze skryptu aby zobaczyć stan konta bankowego to wygląda to tak.
Po wpisaniu /money: wyskakuje wszystko oprócz stanu konta bankowego "<none>"
on command "money": cancel event send "---------------------" send "Stan portfela: %player's balance%" set {_account} to yaml value "%{_gracz}%.bank.account" from file "plugins/srSerwer/players/%{_gracz}%.yml" set {_credit} to yaml value "%{_gracz}%.bank.credit" from file "plugins/srSerwer/players/%{_gracz}%.yml" set {_balance} to yaml value "%{_gracz}%.bank.balance" from file "plugins/srSerwer/players/%{_gracz}%.yml" send "Stan banku: %{_balance}%$" send "---------------------"Tak to wygląda
https://skript.pl/temat/44130-skrypt-i-zmienne-ze-skryptu/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi