komishanoeiro 8 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 Zostanę technikiem na zlecenie, w sumie to darmowym. Nie potrzebuje kasy i głównie wszystkie projekty są dla 4fun i dla zabawy z graczami. Co oferuję? Dobra znajomość języków: Francuski, Angielski, Niemiecki i Białoruski Duża znajomość konfiguracji plików/configów Nie potrzebuje konsoli do zmian, wystarczy mi pliki. Mogę zrobić 3D modele, bardziej pokolorowanie ich (Niektóre kolory zostaną pokazane) Co chciałbym uzyskać? Mila administracja, nie stwarzająca toksycznego zachowania. Ogarnięty właściciel jak i cala administracja Troche graczy na serwerze/trybie. Niektóre modele 3D: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - zabiera na strone Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Niektóre zdjęcia posiadają niedokończony przód - powód jest jeden - przód byl robioony w gimpie przez developera. Oczywiście modele znajdują się na serwerze Hapel.pl pokolorowane przeze mnie. Kontakt: Discord - komishanoeiro#0001 Gmail: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi