Usunięty#26004 2 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Witam Bo ostantio mam problem z wejsciem na server ma bungeecorda a jak probuje wbic to pisze Exception Connecting:QuietException : Server online mode a mam na bungeecordzie online mode: false na lobby tak samo mam i na glownym tak samo mam pomocy maxcom1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 (edytowane) Exception Connecting: QuietException jest błędem online mode'a spróbuj wyłączyć na każdym podserwerze lub na lobby online mode na off i napisz co sie stało. PS: tylko serwer proxy czyli ten który cie przekierywuje powinien być online. Edytowane 10 grudnia 2020 przez jhgggg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#26004 2 Opublikowano 10 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 22 minuty temu, jhgggg napisał: Exception Connecting: QuietException jest błędem online mode'a spróbuj wyłączyć na każdym podserwerze lub na lobby online mode na off i napisz co sie stało. PS: tylko serwer proxy czyli ten który cie przekierywuje powinien być online. na lobby dalem online_mode: false a na bungeeecord dalem online_mode: true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#26004 2 Opublikowano 11 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Dobra temat zamkniety ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#26004 2
Witam Bo ostantio mam problem z wejsciem na server ma bungeecorda a jak probuje wbic to pisze Exception Connecting:QuietException : Server online mode a mam na bungeecordzie online mode: false na lobby tak samo mam i na glownym tak samo mam pomocy
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi