Recha55 5 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Witam. W mojej głowie od dawna rodził się pomysł na tryb i strukturę dobrze zorganizowanego projektu. Ale żaden projekt nie ma szans bez odpowiednich ludzi na odpowiednich stanowiskach, dlatego przychodzę z rekrutacją. Na kogo? Dopiero zaczynamy, i w projekcie mile widziani będą wszyscy, którzy mają wolny czas oraz doświadczenie. Niezależnie od tego, czy jesteś programistą czy budowniczym. Przyda się KAŻDY. Co to za projekt? Projekt, w którym liczy się kreatywność. W którym wszystko robione będzie z pasji, ale również z jak największym dopracowaniem. Projekt, w którym każdy będzie znał swoje miejsce, i każdy będzie odgrywał ważną rolę. Chcę stworzyć zgrany team, w konkretnym celu - by wspólna praca była frajdą. By praca przy projekcie była dobrą zabawą. Co już mam? Jakieś konkrety? Tryb jest skonstruowany, część plików i innych rzeczy jest już "na miejscu", ale wiele jeszcze pracy. Czego chcę i co daje? Chcę czasu, chęci i zaangażowania. Na tym można budować rozwój, zarówno wzajemny jak i projektu. Chciałbym osoby towarzyskie, kulturalne, które będą umiały zachowywać się odpowiednio do sytuacji. Oferuję w zależności od wkładu w projekt pracy wynagrodzenie finansowe, dobrą zabawę w dobrej atmosferze, możliwość zdobywania doświadczenia i poszerzania umiejętności, szanowanie Twojej osoby oraz Twojej pracy, każdy przychodząc dostaje część tego projektu, i tylko od niego zależy, jak to wykorzysta. Kontakt: EasyG#9140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1824 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 3 minuty temu, Recha55 napisał: Dopiero zaczynamy, i w projekcie mile widziani będą wszyscy, którzy mają wolny czas oraz doświadczenie. Niezależnie od tego, czy jesteś programistą czy budowniczym. Przyda się KAŻDY. No dobrze, skoro mowa o doświadczeniu... w czym ono ma się objawiać? Doświadczenie można interpretować na kilka sposobów, jeden może uważać, że zbudowanie zamku z piasku czyni go budowniczym, a drugi, że wysłanie w konsoli "Hello world!" czyni go programistą. 4 minuty temu, Recha55 napisał: Projekt, w którym liczy się kreatywność. W którym wszystko robione będzie z pasji, ale również z jak największym dopracowaniem. Projekt, w którym każdy będzie znał swoje miejsce, i każdy będzie odgrywał ważną rolę. Chcę stworzyć zgrany team, w konkretnym celu - by wspólna praca była frajdą. By praca przy projekcie była dobrą zabawą. Co już mam? Jakieś konkrety? Tryb jest skonstruowany, część plików i innych rzeczy jest już "na miejscu", ale wiele jeszcze pracy. Przechodząc do konkretów, co to jest za tryb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recha55 5 Opublikowano 8 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Godzinę temu, Kormic napisał: No dobrze, skoro mowa o doświadczeniu... w czym ono ma się objawiać? Doświadczenie można interpretować na kilka sposobów, jeden może uważać, że zbudowanie zamku z piasku czyni go budowniczym, a drugi, że wysłanie w konsoli "Hello world!" czyni go programistą. Chodziło mi o to, aby każdy był obeznany nawet w podstawie w tym, czym chciałby się u nas zajmować. To, czy jego doświadczenie będzie na odpowiednim poziomie ocenię na rekrutacji, biorąc pod uwagę między innymi czy inni kandydaci na to stanowisko mają do zaoferowania więcej. Nie chce nikogo skreślać na wstępie, dlatego do końca nie sprecyzowałem Godzinę temu, Kormic napisał: Przechodząc do konkretów, co to jest za tryb? Co do trybu, nie chce skupiać się na opisywaniu trybu, co na nim będzie, jakie nowości, bo po pierwsze wiele może się zmienić, a po drugie nie szukam tutaj graczy, tylko grupy osób, z którą będę mógł stworzyć "każdy" tryb. Być może za mało to podkreśliłem, ale da się wyczytać, iż chcę postawić na kreatywność. Nie chcę iść w klasyki, chcę poszukać czegoś innego, albo z wieloma zmianami. Tutaj informacja o trybie ma być jako plus, że jest już można powiedzieć podstawowa kwestia, i nie jest ona jak na większości serwerów. A szczegóły jak najbardziej mogę wyjaśnić na Discordzie Kormic i Usunięty#34161 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi