laprisid 0 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Gram sobie normalnie i nagle podczas gry widzę cheatera więc go zgłosiłem bo używał fly, killaury i scaffolda po 10sekundach od zgłoszenia to ja dostałem bana za "Używanie nie dozwolonych modyfikacji" może mi to ktoś wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 (edytowane) Witaj, chciałbym się Ciebie zapytać czy dotyczy to forum skript.pl? Edit: Dział służy do pisania odwołań od notatek czy kar nadanych przez administrację. Chodzi tutaj tylko o te forum, inne serwery nas jakby to powiedzieć nie interesują, ponieważ nie należą one do tego forum. Edytowane 6 grudnia 2020 przez xKameelos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 @laprisid to pomyłka, jesteś na forum skript.pl, a nie na forum jakiegoś serwera do którego chciałeś złożyć odwołanie. Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi