Andromedos 1 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Mam taki kod w EssentialsChaat: "format: '{DISPLAYNAME}&r: {MESSAGE}'" orak pluginy: valut, luckperms mimo usunięcia {worldname} to cały czas pokazuje mi przed nickiem nazwę świata. Wie ktoś jak to wyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Usuń plugin multiverse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Andromedos 1
Mam taki kod w EssentialsChaat: "format: '{DISPLAYNAME}&r: {MESSAGE}'" orak pluginy: valut, luckperms mimo usunięcia {worldname} to cały czas pokazuje mi przed nickiem nazwę świata. Wie ktoś jak to wyłączyć?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi