Siemka mam problem niby usunąłem wszystkie backupy zmiennych i wyczyściłem cały plik variables usuwając wszystkie linijki itp I NIE OGARNIAM
mam np że jeżeli nie wpisze jednej komendy (nie ustawie zmiennej) to nie mogę grać (nie mogę się ruszyć)
Plik został wyczyszczony itp ale jak odpale serwa, wejde na swoim koncie (na jakims innym nowym wszystko works) ale na moim pisze ze mam juz ustawione. Zrobił bym sobie komende ktora to czysci ale problem w tym ze ustawia mi jakies 200/250 zmiennych (wszystkie dane gracza)
Jak mozna to wyczyscic zeby ogarniało??
przykład to moja rasa:
command /rasa [<text>]: trigger: if {rasa.%player%} is true: if arg is not set: send "&cWpisz: /rasa <&eOrk&c, &eNord&c, &eElf&c, &eCzlowiek&c lub &eKrasnolud&c>" if arg is not "Nord" or "Ork" or "Elf" or "Czlowiek" or "Krasnolud": send "&4Nie ma takiej rasy!" to player if arg is "Nord": set {nord.%player%} to true set {rasa.%player%} to false send "&2Ustawiono rase!" to player
else:
send "&cJuz ustawiles sobie rase!" to player
stop
i w variables.csv nie ma żadnych zmiennych a pisze mi że rasa ustawiona, a wymyśle konto smerfetkanalyzwach i wszystko działa WTF??
Pytanie
Sabat 1
Siemka mam problem niby usunąłem wszystkie backupy zmiennych i wyczyściłem cały plik variables usuwając wszystkie linijki itp I NIE OGARNIAM
mam np że jeżeli nie wpisze jednej komendy (nie ustawie zmiennej) to nie mogę grać (nie mogę się ruszyć)
Plik został wyczyszczony itp ale jak odpale serwa, wejde na swoim koncie (na jakims innym nowym wszystko works) ale na moim pisze ze mam juz ustawione. Zrobił bym sobie komende ktora to czysci ale problem w tym ze ustawia mi jakies 200/250 zmiennych (wszystkie dane gracza)
Jak mozna to wyczyscic zeby ogarniało??
przykład to moja rasa:
command /rasa [<text>]: trigger: if {rasa.%player%} is true: if arg is not set: send "&cWpisz: /rasa <&eOrk&c, &eNord&c, &eElf&c, &eCzlowiek&c lub &eKrasnolud&c>" if arg is not "Nord" or "Ork" or "Elf" or "Czlowiek" or "Krasnolud": send "&4Nie ma takiej rasy!" to player if arg is "Nord": set {nord.%player%} to true set {rasa.%player%} to false send "&2Ustawiono rase!" to playeri w variables.csv nie ma żadnych zmiennych a pisze mi że rasa ustawiona, a wymyśle konto smerfetkanalyzwach i wszystko działa WTF??
https://skript.pl/temat/4325-zmienne/Udostępnij na innych stronach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi