zwdnik 0 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 (edytowane) Witam, mam essentials i moneyfrommobs ale graczowi nie wylatują pieniądze z potworów, jeżeli mam OP to normalnie wylatują. Wersja 1.16.4 nizej podaje config essentialsa i linka do strony, z której pobrałem moneyfrommobs Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 29 listopada 2020 przez xNightPower_ Dłuższe kody zamieszczaj na code.skript.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 159 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 (edytowane) Ustawiłeś permisje dla graczy? MoneyFromMobs.use \/ sorki, kopiowałem perma ze strony pluginu Edytowane 30 listopada 2020 przez LeviBoyPL Staraj się, by twoje posty wyglądały również dobrze na ciemnym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 326 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Musisz wpisać komendę /lp group default permission set moneyfrommobs.use Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zwdnik 0
Witam, mam essentials i moneyfrommobs ale graczowi nie wylatują pieniądze z potworów, jeżeli mam OP to normalnie wylatują. Wersja 1.16.4
nizej podaje config essentialsa i linka do strony, z której pobrałem moneyfrommobs
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Dłuższe kody zamieszczaj na code.skript.pl.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi