vexxxiang 0 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 jak wyciągnąć te wartości do jednej zmiennej z pliku yml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 (edytowane) set {_x} to yaml value "xD.x" from file "config.yml" ^ wartość set {_nodes::*} to yaml nodes "" from file "config.yml" ^ "schodki" czyli zwróci xD, wiadca, owca... Edytowane 23 listopada 2020 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexxxiang 0 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Teraz, xAxee napisał: set {_x} to yaml value "xD.x" from file "config.yml" nie chodzi mi o wyjmowanie poszczególnych wartosci tylko nazwę tego katalogu czyli by wyciagnąc np wladca ,xd ,alaallal, owca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Teraz, vexxxiang napisał: nie chodzi mi o wyjmowanie poszczególnych wartosci tylko nazwę tego katalogu czyli by wyciagnąc np wladca ,xd ,alaallal, owca zrozumiałem po chwili i edytowałem post. set {_nodes::*} to yaml nodes "" from file "config.yml" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexxxiang 0 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 1 minutę temu, xAxee napisał: zrozumiałem po chwili i edytowałem post. set {_nodes::*} to yaml nodes "" from file "config.yml" dzięki zadziałało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vexxxiang 0
jak wyciągnąć te wartości do jednej zmiennej z pliku yml
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi