RediQ 3 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Przed chwila pisalem skrypt o butach z szybkoscia ale blad wyskoczyl wiec prosze zeby ktos mi napisal skrypt o butach: Gdy sie zalozy zlote buty z unbreaking 20 z nazwa "&eSzybkie buty" aktywuje sie ciagly speed 2 Gdy sie zdejmie owe buty speeda nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 xAxee 1951 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 on sharpsk armor equip: if name of event-item is "&eSzybkie buty": apply speed 2 to player for 99 hours on sharpsk armor unequip: if name of event-item is "&eSzybkie buty": remove speed from player wymagane skarpsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kytian20002 0 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 (edytowane) W dniu 23.11.2020 o 10:21, xAxee napisał: on sharpsk armor equip: if name of event-item is "&eSzybkie buty": apply speed 2 to player for 99 hours on sharpsk armor unequip: if name of event-item is "&eSzybkie buty": remove speed from player wymagane skarpsk ogólnie mi to nie działa mam wersje 1.8.8 mam skQuery oraz skarpsk nic nie zmienialem wgrywam na serwer zakladam buty i nie dziala. dodam ze nie ma błedu w sk wgl. all czysto Edytowane 6 stycznia 2021 przez kytian20002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RediQ 3
Przed chwila pisalem skrypt o butach z szybkoscia ale blad wyskoczyl wiec prosze zeby ktos mi napisal skrypt o butach:
Gdy sie zalozy zlote buty z unbreaking 20 z nazwa "&eSzybkie buty" aktywuje sie ciagly speed 2
Gdy sie zdejmie owe buty speeda nie bedzie
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi