ChlebekPlayer 4 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Siemka, Mam problem - jako że mam gwiazdkę w pluginie od permisji to mam automatycznie łapanie niewidzialności i vanisha od essentials. Czy da się wyłączyć aktywację vanisha przy wejściu na serwer dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 328 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Essentials nie włącza automatycznie vanisha, pewnie masz jakiś inny plugin, który to robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartek66 0 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Essentials NIGDY nie włącza automatycznie vanisha to jakiś inny plugin robi. Napewno nie Essentials. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ChlebekPlayer 4
Siemka,
Mam problem - jako że mam gwiazdkę w pluginie od permisji to mam automatycznie łapanie niewidzialności i vanisha od essentials. Czy da się wyłączyć aktywację vanisha przy wejściu na serwer dla mnie?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi