ChlebekPlayer 4 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Siemka, mam dwa pytania odnośnie LuckPerms Bungee. 1. Czy mógłby ktoś podesłać linijke z configu essentials tak, aby wyswietlal sie na niej prefix ustawiony w luckpermsbungee (próbuję, ale mi nie idzie) 2. Czy TAB jest kompatybilny z LuckPermsBUNGEE?! Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Prefixy rób luckpermsem, nie essentialsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ChlebekPlayer 4 Opublikowano 19 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 5 godzin temu, Helios1993 napisał: Prefixy rób luckpermsem, nie essentialsem. Mam wpisane, ale nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ChlebekPlayer 4
Siemka, mam dwa pytania odnośnie LuckPerms Bungee.
1. Czy mógłby ktoś podesłać linijke z configu essentials tak, aby wyswietlal sie na niej prefix ustawiony w luckpermsbungee (próbuję, ale mi nie idzie)
2. Czy TAB jest kompatybilny z LuckPermsBUNGEE?!
Z góry dzięki!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi