RediQ 3 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Czy moglby ktos napisac skrypt na "Nie ma takiej komendy" Chodzi mi oto, ze jak ktos wpisze komende (dowolna) np./dadadadafafafsa to wyskoczy "&cNie ma takiej komendy!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 w pliku spigot.yml możesz to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 35 minut temu, RediQ napisał: Chodzi mi oto, ze jak ktos wpisze komende (dowolna) np./dadadadafafafsa to wyskoczy "&cNie ma takiej komendy!!" Proszę on command: send "&cNie ma takiej komendy!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RediQ 3 Opublikowano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 8 minut temu, PanMaruda napisał: Proszę on command: send "&cNie ma takiej komendy!!" nie o to mi chodzilo... chodzi mi oto ze jak komenda istnieje to bez "nie ma takiej komendy" a jak komenda nie istnieje to "nie ma takiej komendy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 2 minuty temu, RediQ napisał: nie o to mi chodzilo... chodzi mi oto ze jak komenda istnieje to bez "nie ma takiej komendy" a jak komenda nie istnieje to "nie ma takiej komendy" no proszę, fajnie by było gdybyś o takich rzeczach informował od początku w pierwszej wiadomości. ktoś ma się domyślać o co tobie chodziło? zacznij pisać posty, które opisują dokładnie problem lub zlecenie, stosuj się do regulaminu lokalnego działu i wszystko będzie super. aktualnie czas który ci poświęciłem został zmarnowany - przez twoje niedbalstwo - rób tak dalej a w przyszłości nikt ci na posta nie odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RediQ 3 Opublikowano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 46 minut temu, Tymekd napisał: w pliku spigot.yml możesz to zmienić ale nie mozna na kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 może trzeba paragrafem a nie spójnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RediQ 3
Czy moglby ktos napisac skrypt na "Nie ma takiej komendy"
Chodzi mi oto, ze jak ktos wpisze komende (dowolna) np./dadadadafafafsa to wyskoczy "&cNie ma takiej komendy!!"
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi