VEROxYT 3 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 (edytowane) IP: PhoenixHC.ddns.net Tryb: MediumHC Sloty: 500 Wersja: 1.8-1.15 Rangi: Przyznawane za działanie na korzyść serwera lub wysłanie donate gdy mam live (nie wiem czy moge podać swój kanał). Opis rozgrywki: Kilof 6/3/3 jest rozdawany tylko na eventach. Zbieraj itemy zakładaj gildie. Bądź w topce. I bierz udział w eventach. Pluginy: Mała ilość ze względu na ochronę przed backdoorami. Skrypty są autorskie Plany: Konferencje na ts o temacie propozycje, pytania lub błędy. Trailer: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 13 listopada 2020 przez VEROxYT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#29721 19 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 (edytowane) Jak zobaczyłem trailer serwera to naprawdę się uśmiałem, co do prezentacji brakuje tu zdjęć, informacji. Edytowane 13 listopada 2020 przez nof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountingDogs 131 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Witaj @VEROxYT, masz 24 godziny na poprawę prezentacji zgodnie z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEROxYT 3 Opublikowano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 @CountingDogsTak ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Ten temat został przeniesiony do nieestetycznych prezentacji. W momencie, kiedy poprawisz estetykę prezentacji, zgłoś ten post(lub napisz prywatną wiadomość do moderatora) z prośbą o przywrócenie tematu do głównego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit 2 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi