DeepesT 10 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Witam mam plugin na antylogout o nazwie (Iantylogout) i mam skrypt na losowy teleport po pierwszym wejściu na serwer czy można dopisać do skryptu jak gracz wyjdzie podczas walki z servera to po wejsciu teleporuje go w losowe miejsce proszę o pomoc o to skrypt na losowy tp: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 jeśli ten plugin ma api to tak a jak nie to bawienie się zmiennymi ( nie rób kolejnego easyhc błagam administracja banujcie za izihc) Tymekd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam mam plugin na antylogout o nazwie (Iantylogout) i mam skrypt na losowy teleport po pierwszym wejściu na serwer czy można dopisać do skryptu jak gracz wyjdzie podczas walki z servera to po wejsciu teleporuje go w losowe miejsce proszę o pomoc
o to skrypt na losowy tp:
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi