PikBlackPL 0 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 (edytowane) Witam, mam problem z tablistą i nw o co chodzi.Pobrałem skrypt skguild wrzuciłem go do folderu ze skryptami i wpisałem "/sk reload all" i wyskoczyło mi 71 błędów =(Screany po reloadzie skryptów:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! lista pluginów i skryptów :Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Proszę o pomoc. Edytowane 12 listopada 2014 przez PikBlackPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNawi 55 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Masz wildskript 1.8 ? PikBlackPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PikBlackPL 0 Opublikowano 12 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Masz wildskript 1.8 ?tak mam wildskript 1.8, skript najnowszy (raczej) i sk query 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PikBlackPL 0 Opublikowano 12 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 //EDIT thx za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PikBlackPL 0
Witam, mam problem z tablistą i nw o co chodzi.
Pobrałem skrypt skguild wrzuciłem go do folderu ze skryptami i wpisałem "/sk reload all" i wyskoczyło mi 71 błędów =(
Screany po reloadzie skryptów:
lista pluginów i skryptów :
Proszę o pomoc.
Edytowane przez PikBlackPLOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi