czy może ktos napisać dla mnie skrypt na /kit w liście bo ten skrypt który mam cos nie działa w skrypcie proszę o zawarcie /kit vip a reszte sobie dopiszę czas odebrania kitu to 12h ii będzie pisało Ten zestaw możesz wziąsc (Data , godzina) a i jak gracz ma pełne eq to itemy wypadają na ziemię. Z góry dziękuję
Edytowane przez xNightPower_
Tworzę temat opierający się na poście w dziale ,,Pytania i Problemy" jako zlecenie, ponieważ post odbiegał od tamtejszego tematu.
Pytanie
DeepesT 10
czy może ktos napisać dla mnie skrypt na /kit w liście bo ten skrypt który mam cos nie działa
w skrypcie proszę o zawarcie /kit vip a reszte sobie dopiszę czas odebrania kitu to 12h ii będzie pisało Ten zestaw możesz wziąsc (Data , godzina) a i jak gracz ma pełne eq to itemy wypadają na ziemię. Z góry dziękuję
Edytowane przez xNightPower_Tworzę temat opierający się na poście w dziale ,,Pytania i Problemy" jako zlecenie, ponieważ post odbiegał od tamtejszego tematu.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi