Witam, ostatnio napisałem skrypt na antylogout, lecz w pewnym jego momencie są dwa powtarzające się błędy. Dodam, że serwer jest hostowany na 1.16.3.
Cały skrypt działa prawidłowo, lecz w tym fragmencie są dwa błędy. Chcąc ustawić Action bar gracza na czas antylogoutu wyrzuca mi taki błąd: (Fragmenty, które skript odczytuje jako błędne oznaczę gwiazdką na początku)
There's no loop that matches 'loop-player to "&c&lAntyLogout &6&l[&9%{antylogout::%loop-player%}%&4sek&6&l]"' (LogoutNaprawioned.sk, line 14: set action bar of loop-player to "&c&lAntyLogout &6&l[&9%{antylogout::%loop-player%}%&4sek&6&l]"')
There's no loop that matches 'loop-player to "&a&lAntyLogout"' (LogoutNaprawioned.sk, line 18: set action bar of loop-player to "&a&lAntyLogout"')
every 1 seconds:
loop all players:
if {antylogout::%loop-player%} is set:
if {antylogout::%loop-player%} is greater than 0:
remove 1 from {antylogout::%loop-player%}
* set action bar of loop-player to "&c&lAntyLogout &6&l[&9%{antylogout::%loop-player%}%&4sek&6&l]"
else:
clear {antylogout::%loop-player%}
send "&aSkonczyles walczyc." to loop-player
* set action bar of loop-player to "&a&lAntyLogout"
Nie wiem, dlaczego tak się dzieje. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
Pytanie
MentalPro 0
Witam, ostatnio napisałem skrypt na antylogout, lecz w pewnym jego momencie są dwa powtarzające się błędy. Dodam, że serwer jest hostowany na 1.16.3.
Cały skrypt działa prawidłowo, lecz w tym fragmencie są dwa błędy. Chcąc ustawić Action bar gracza na czas antylogoutu wyrzuca mi taki błąd: (Fragmenty, które skript odczytuje jako błędne oznaczę gwiazdką na początku)
There's no loop that matches 'loop-player to "&c&lAntyLogout &6&l[&9%{antylogout::%loop-player%}%&4sek&6&l]"' (LogoutNaprawioned.sk, line 14: set action bar of loop-player to "&c&lAntyLogout &6&l[&9%{antylogout::%loop-player%}%&4sek&6&l]"')
There's no loop that matches 'loop-player to "&a&lAntyLogout"' (LogoutNaprawioned.sk, line 18: set action bar of loop-player to "&a&lAntyLogout"')
every 1 seconds:
loop all players:
if {antylogout::%loop-player%} is set:
if {antylogout::%loop-player%} is greater than 0:
remove 1 from {antylogout::%loop-player%}
* set action bar of loop-player to "&c&lAntyLogout &6&l[&9%{antylogout::%loop-player%}%&4sek&6&l]"
else:
clear {antylogout::%loop-player%}
send "&aSkonczyles walczyc." to loop-player
* set action bar of loop-player to "&a&lAntyLogout"
Nie wiem, dlaczego tak się dzieje. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
https://skript.pl/temat/41879-b%C5%82%C4%85d-w-skrypcie-na-antylogout/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi