Witam mam problem bo nie wiem jak zrobić by ten skript działał np world,world_nether,world_end a w customowych np void nie. Od razu mówię najlepiej było by wysłać poprawiony kod bo nie wiem gdzie wstawiać. ( :
command /skulls:check [<text>]:
trigger:
loop {czaszki::*}:
send "&8&l[&r&6crsv&eSkulls&r&8&l] &fGracz %loop-index% posiada ☠!"
on death of player:
"%all players%" contain "%attacker%"
if {czaszki::%victim%} is set:
add 100 to attacker's balance
send "&aGracz &a%attacker% &azabil &aagresywnego gracza &a%victim% &a- &anagroda &a100$" to all players
clear {czaszki::%victim%}
else:
set {czaszki::%attacker%} to 24*60
remove 100 from ("%attacker%" parsed as player)'s balance
send attacker title "&f☠" with subtitle "" for 6 seconds
send "&cGracz &c%attacker% &czabil &cpokojowego &cgracza &c%victim% &c- &ckara &c100$ &ci &cczaszka" to all players
every minute:
loop {czaszki::*}:
remove 1 from {czaszki::%loop-index%}
if {czaszki::%loop-index%} is 0:
clear {czaszki::%loop-index%}
on join:
while player is online:
if {czaszki::%player%} is more than 0:
set {czaszka::%player%} to "☠"
else:
set {czaszka::%player%} to "&f"
wait 10 second
command /skulls:reset [<offlineplayer>]:
permission: czaszki.reset
permission message: &cI'm sorry, but you do not have permission to perform this command. Please contact the server administrators if you believe that this is a mistake.
trigger:
if arg is set:
clear {czaszki::%arg 1%}
send "&8&l[&r&6crsv&eSkulls&r&8&l] &fGracz %arg 1% Nie posiada już czaszki."
stop
else:
send "&7Poprawne uzycie tej komendy:&a /skulls:reset nick"
stop
command /skulls:give [<offlineplayer>]:
permission: czaszki.give
permission message: &cI'm sorry, but you do not have permission to perform this command. Please contact the server administrators if you believe that this is a mistake.
trigger:
if arg is set:
set {czaszki::%arg 1%} to 24*60
send "&8&l[&r&6crsv&eSkulls&r&8&l] &fGracz %arg 1% Otrzymuje czaszke"
stop
else:
send "&7Poprawne uzycie tej komendy:&a /skulls:give nick "
stop
Pytanie
niezniszcz420 0
Witam mam problem bo nie wiem jak zrobić by ten skript działał np world,world_nether,world_end a w customowych np void nie. Od razu mówię najlepiej było by wysłać poprawiony kod bo nie wiem gdzie wstawiać. ( :
command /skulls:check [<text>]: trigger: loop {czaszki::*}: send "&8&l[&r&6crsv&eSkulls&r&8&l] &fGracz %loop-index% posiada ☠!" on death of player: "%all players%" contain "%attacker%" if {czaszki::%victim%} is set: add 100 to attacker's balance send "&aGracz &a%attacker% &azabil &aagresywnego gracza &a%victim% &a- &anagroda &a100$" to all players clear {czaszki::%victim%} else: set {czaszki::%attacker%} to 24*60 remove 100 from ("%attacker%" parsed as player)'s balance send attacker title "&f☠" with subtitle "" for 6 seconds send "&cGracz &c%attacker% &czabil &cpokojowego &cgracza &c%victim% &c- &ckara &c100$ &ci &cczaszka" to all players every minute: loop {czaszki::*}: remove 1 from {czaszki::%loop-index%} if {czaszki::%loop-index%} is 0: clear {czaszki::%loop-index%} on join: while player is online: if {czaszki::%player%} is more than 0: set {czaszka::%player%} to "☠" else: set {czaszka::%player%} to "&f" wait 10 second command /skulls:reset [<offlineplayer>]: permission: czaszki.reset permission message: &cI'm sorry, but you do not have permission to perform this command. Please contact the server administrators if you believe that this is a mistake. trigger: if arg is set: clear {czaszki::%arg 1%} send "&8&l[&r&6crsv&eSkulls&r&8&l] &fGracz %arg 1% Nie posiada już czaszki." stop else: send "&7Poprawne uzycie tej komendy:&a /skulls:reset nick" stop command /skulls:give [<offlineplayer>]: permission: czaszki.give permission message: &cI'm sorry, but you do not have permission to perform this command. Please contact the server administrators if you believe that this is a mistake. trigger: if arg is set: set {czaszki::%arg 1%} to 24*60 send "&8&l[&r&6crsv&eSkulls&r&8&l] &fGracz %arg 1% Otrzymuje czaszke" stop else: send "&7Poprawne uzycie tej komendy:&a /skulls:give nick " stopOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/41824-jak-zrobi%C4%87-by-skript-nie-dzia%C5%82a%C5%82-w-customowych-%C5%9Bwiatach-a-w-normalnych-tak/Udostępnij na innych stronach
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi