adamku 0 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 (edytowane) Wersja 1.0 Witaj! Jestem adamkU I dzisiaj chce zaprezentować Skrypt na Głosowanie! Skrypt jest dość prosty i robiłem go z 20 minut. Wiem że lepiej by było zainstalować plugin ale nie widziałem odpowiedniej opcji do mojego serwera więc zrobiłem Skrypt. Tak wiem pisze dość nie zrozumiale Jeżeli macie jakieś pomysły i błędy proszę pisać! Linki: CodeSkript: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wersja 1.1! Co się zmieniło?: - Małe Poprawki Błędów Linki: CodeSkript: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 27 sierpnia 2020 przez adamku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1 824 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 4 minuty temu, adamku napisał: Wersja 1.0 Witaj! Jestem adamkU I dzisiaj chce zaprezentować Skrypt na Głosowanie! Skrypt jest dość prosty i robiłem go z 20 minut. Wiem że lepiej by było zainstalować plugin ale nie widziałem odpowiedniej opcji do mojego serwera więc zrobiłem Skrypt. Tak wiem pisze dość nie zrozumiale Jeżeli macie jakieś pomysły i błędy proszę pisać! Linki: CodeSkript: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! W linijce nr 9 masz błąd, mianowicie zmienna zaczyna się od zwykłego nawiasu, a powinien to być nawias klamrowy. W dodatku może być mały problem z komendami, które zawierają argumenty, np. "komenda 123 456". Można się jeszcze przyczepić do sposobu tworzenia zmiennych, w zmiennych od graczy używasz kropki jako separatora, lepiej zrobić z tego listę zmiennych. Dzięki temu o wiele łatwiej będzie można wyczyścić zmienne. Zamień: {głos.%player%} na: {głos::%player%} W drugim przypadku można łatwo wyczyścić wszystkie zmienne zaczynające się od {głos:: poprzez: clear {głos::*} Mimo wszystko dobra robota, skrypt w miarę fajny, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamku 0 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 10 minut temu, Kormic napisał: W linijce nr 9 masz błąd, mianowicie zmienna zaczyna się od zwykłego nawiasu, a powinien to być nawias klamrowy. W dodatku może być mały problem z komendami, które zawierają argumenty, np. "komenda 123 456". Można się jeszcze przyczepić do sposobu tworzenia zmiennych, w zmiennych od graczy używasz kropki jako separatora, lepiej zrobić z tego listę zmiennych. Dzięki temu o wiele łatwiej będzie można wyczyścić zmienne. Zamień: {głos.%player%} na: {głos::%player%} W drugim przypadku można łatwo wyczyścić wszystkie zmienne zaczynające się od {głos:: poprzez: clear {głos::*} Mimo wszystko dobra robota, skrypt w miarę fajny, pozdrawiam Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi