WiczekPG 4 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 Witam. Mam pytanko, otóż robię drop na swój serwer, i chciałbym żeby pojawiało się na bossbarze co wykopałem np. "&7# &6Wykopales &aEmerald&6! &7#", tylko nie wiem jak to zrobić. Proszę o pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mroczny337 35 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 Masz:on mine of stone: chance of 1%: drop emerald display "&7# &6Wykopales &aEmerald&6! &7#" &7#" on bossbar with 100 percent by 2 seconds for player potrzebny wildskript WiczekPG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WiczekPG 4 Opublikowano 6 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2014 (edytowane) Dziękuje :)A można np dać chance of 1.75%: ? z setnymi :p //EDIT: Bossbar nie diała Edytowane 6 listopada 2014 przez WiczekPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mroczny337 35 Opublikowano 6 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2014 Da się dać 1.75% i zwieksz sekundy w bossbarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MagiK 18 Opublikowano 6 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2014 @WiczekPG Już działa? Jeżeli ci nie działa pobierz dodatki do skripta. Bossbary itd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WiczekPG 4 Opublikowano 7 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2014 Działa! xd Zapomniałem dać "" xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
WiczekPG 4
Witam. Mam pytanko, otóż robię drop na swój serwer, i chciałbym żeby pojawiało się na bossbarze co wykopałem np. "&7# &6Wykopales &aEmerald&6! &7#", tylko nie wiem jak to zrobić. Proszę o pomoc :)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi