romek1 0 Opublikowano 27 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2020 (edytowane) Witam, posiadam skrypt na bossbar ale gdy wchodze na serwer, nic się nie wyswietla próbowałem też dać po on join: wait 1 seconds ale to nic nie dało próbowałem PRAWIE WSZYSTKIE możliwości ale bossbar i tak się nie wyświetlał, posiadam plugin WildSkript, SkQuery BossBarApi SkRayFall Edytowane 27 lipca 2020 przez romek1 blad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 61 Opublikowano 28 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2020 display bossbar with "{@tag} &bDziekujemy za gre na naszym serwerze!" to player for (czas) Spróbuj tego. Wymaga skRayFall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 romek1 0 Opublikowano 28 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2020 13 minut temu, PanAnimek napisał: display bossbar with "{@tag} &bDziekujemy za gre na naszym serwerze!" to player for (czas) Spróbuj tego. Wymaga skRayFall. display bossbar with "&c&lMEGAHARD.PL &bDziekujemy za gre na naszym serwerze!" to player for 0.5 seconds' is not a boolean (yes/no) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
romek1 0
Witam, posiadam skrypt na bossbar
ale gdy wchodze na serwer, nic się nie wyswietla próbowałem też dać po on join: wait 1 seconds ale to nic nie dało próbowałem PRAWIE WSZYSTKIE możliwości ale bossbar i tak się nie wyświetlał, posiadam plugin WildSkript, SkQuery BossBarApi SkRayFall
Edytowane przez romek1blad
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi