Skocz do zawartości

[Wydzielony] Dyskusja o wyższości 1.7 nad nowszymi wersjami

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, bludis napisał:

zmień wersję skripta albo nie licz na moją pomoc.

Fajne odzywki moderatora do użytkownika. Niczym szantaż

ZMIEŃ WERSJĘ, ALBO NIE LICZ NA MOJĄ POMOC

Myślisz, że to coś zmieni?

A dodatkowo. 1.7.2 jest najlepszą wersją, gdyż np. pvp się nie glitchuje w porównaniu do śmieciowego 1.8+

Skrypty są na 1.7.2 mniej skomplikowane niż 1.8

A dodatkowo na 1.8 mam jakieś 15 fps mimo, że np. gta 5 lub wiedzmin chodzą mi na max ustawieniach w 60fps 

https://skript.pl/temat/40590-wydzielony-dyskusja-o-wy%C5%BCszo%C5%9Bci-17-nad-nowszymi-wersjami/#findComment-253201

6 minut temu, Parczik napisał:

Fajne odzywki moderatora do użytkownika. Niczym szantaż

Ty chyba szantażu nie widziałeś - liczysz na pomoc na starym gniocie, które służy tylko i wyłącznie do pvp. Robienie na tej wersji serwerów w 2020 roku jest głupotą. 

8 minut temu, Parczik napisał:

A dodatkowo. 1.7.2 jest najlepszą wersją, gdyż np. pvp się nie glitchuje w porównaniu do śmieciowego 1.8+

Nie wiem gdzie ty grasz, ale nic sie nie glitchuje, lol.

8 minut temu, Parczik napisał:

Skrypty są na 1.7.2 mniej skomplikowane niż 1.8

Słucham? To jest jedno i to samo.

Liczysz na pomoc na lewo co wspieranej wersji na której skript ledwo co zipi - gratulacje!

https://skript.pl/temat/40590-wydzielony-dyskusja-o-wy%C5%BCszo%C5%9Bci-17-nad-nowszymi-wersjami/#findComment-253202

11 minut temu, bludis napisał:

Ty chyba szantażu nie widziałeś - liczysz na pomoc na starym gniocie, które służy tylko i wyłącznie do pvp. Robienie na tej wersji serwerów w 2020 roku jest głupotą. 

Nie wiem gdzie ty grasz, ale nic sie nie glitchuje, lol.

Słucham? To jest jedno i to samo.

Liczysz na pomoc na lewo co wspieranej wersji na której skript ledwo co zipi - gratulacje!

Robienie serverów w 2020 na 1.7.2 jest głupotą?

A kto mi broni zrobić server 1.7.2 dla zabawy z kolegami, którzy NIE SĄDZĄ, że jest to stary "gniot"

"nie wiem gdzie ty grasz, ale nic sie nie glitchuje, lol"

Kto w 2020 roku używa jeszcze "lol"

Dla twojej wiedzy. Grałem na chyba 5 serverach 1.8+ i to nie jakichś małych serverach po 20 osób, tylko na serverach gdzie jest ponad 400 osób. Kiedyś te servery jak były na 1.7.2 nie było problemów w pvp. A na 1.8+ ciągle są problemy z synchronizacją graczy podczas pvp

"Liczysz na pomoc na lewo co wspieranej wersji na której skript ledwo co zipi - gratulacje!" https://zapodaj.net/6aff32ed22e80.png.html

I tak, skrypty na 1.8 są bardziej skomplikowane

Próbowałem przejść na 1.8 z moim (dość średnim, ale jednak) pisaniem skryptów.

I co? Gówno. Nie wiedziałem co i jak.

Zamiast np. red dye (1.7.2) to rose red

zamiast blue dye to lapis lazuli

błagam człowieku nie śmiesz mnie nawet

A jeszcze zapomniałem powiedzieć. Skoro mówisz, że 1.7.2 to gniot (2014) to dlaczego grasz w grę MINECRAFT (2009)

To dlaczego tyle osób gra w GTA San Andreas (2004)

Dlaczego tyle osób gra w NFS Most Wanted (2005)

Edytowane przez Parczik
https://skript.pl/temat/40590-wydzielony-dyskusja-o-wy%C5%BCszo%C5%9Bci-17-nad-nowszymi-wersjami/#findComment-253203

2 minuty temu, Parczik napisał:

Robienie serverów w 2020 na 1.7.2 jest głupotą?

I to jeszcze jaką...

2 minuty temu, Parczik napisał:

A kto mi broni zrobić server 1.7.2 dla zabawy z kolegami, którzy NIE SĄDZĄ, że jest to stary "gniot"

Ja mówię o serwerze dla społeczeństwa, a nie dla zabawy. Wróżbitą nie jestem.

3 minuty temu, Parczik napisał:

Kto w 2020 roku używa jeszcze "lol"

Ja i mnóstwo ludzi = )

4 minuty temu, Parczik napisał:

Dla twojej wiedzy. Grałem na chyba 5 serverach 1.8+ i to nie jakichś małych serverach po 20 osób, tylko na serverach gdzie jest ponad 400 osób. Kiedyś te servery jak były na 1.7.2 nie było problemów w pvp. A na 1.8+ ciągle są problemy z synchronizacją graczy podczas pvp

XDDDD ok

Jeśli myślisz, że trudność pisania skryptów zmienia się z wersji na wersję, to jesteś w grubym błędzie. A to, że nie umiesz skorzystać z plików generowanych przez skripta i poszukać itemu, którego potrzebujesz już świadczy tylko i wyłącznie o twojej osobie.

https://skript.pl/temat/40590-wydzielony-dyskusja-o-wy%C5%BCszo%C5%9Bci-17-nad-nowszymi-wersjami/#findComment-253204

Teraz, bludis napisał:

I to jeszcze jaką...

Ja mówię o serwerze dla społeczeństwa, a nie dla zabawy. Wróżbitą nie jestem.

Ja i mnóstwo ludzi = )

XDDDD ok

Jeśli myślisz, że trudność pisania skryptów zmienia się z wersji na wersję, to jesteś w grubym błędzie. A to, że nie umiesz skorzystać z plików generowanych przez skripta i poszukać itemu, którego potrzebujesz już świadczy tylko i wyłącznie o twojej osobie.

Jaka osoba, która robi server na społeczeństwa chce celować w 1.7.2 (2014) skoro teraz to wszyscy jarają się tylko śmieciowym 1.16 albo jakimś 1.12

Jeśli chodzi o to, że mnóstwo ludzi używa "lol"

Jest to typowe słownictwo "gimbusiarni" Nie znam ani jednej osoby, która nie była by tym "gimbusem" i używała tego rakowego zwrotu.

I nie, nie myślę, że trudność skript rośnie z wersji na wersję, tylko mówię, że 1.8 jest trudniejsze niż 1.7.2

I nie mów o sprawdzaniu plików skripta bo tu chodzi o nauczenie się. Na 1.7.2 wiem jak prawie każdy item się "nazywa". Na 1.8 nie wiem nic (pomijając to co się nie zmieniło np. dirt)

Mam nadzieję, że to koniec rozmowy. Bo nie chce mi się już czasu na ciebie marnować chłopie

https://skript.pl/temat/40590-wydzielony-dyskusja-o-wy%C5%BCszo%C5%9Bci-17-nad-nowszymi-wersjami/#findComment-253205

Jaka osoba, która robi server na społeczeństwa

XDDD To już robisz serwer dla graczy?

tylko śmieciowym 1.16 albo jakimś 1.12

1.16 > 1.7

Jest to typowe słownictwo "gimbusiarni" Nie znam ani jednej osoby, która nie była by tym "gimbusem" i używała tego rakowego zwrotu.

Polecam wyjechać za granicę i zobaczyć kto i kiedy tego używa.

nie, nie myślę, że trudność skript rośnie z wersji na wersję, tylko mówię, że 1.8 jest trudniejsze niż 1.7.2

Siedzę w skripcie od 3 lat i nie zauważyłem takiej różnicy. 

I nie mów o sprawdzaniu plików skripta bo tu chodzi o nauczenie się. Na 1.7.2 wiem jak prawie każdy item się "nazywa". Na 1.8 nie wiem nic (pomijając to co się nie zmieniło np. dirt)

Jeśli przez nazwę itemów piszesz, że skript z 1.8 jest "trudniejszy", to nic tylko pozazdrościć - brawo! Jest mnóstwo stron, które oferują pokazanie nazw itemów (które masz w gamemodzie XDD).

Mam nadzieję, że to koniec rozmowy

nah, rozmowa polega na wymianie argumentów, a nie chowaniu się.

zrób temat w pogaduszkach, chętnie posłucham twoich wspaniałych argumentów.

Edytowane przez bludis
https://skript.pl/temat/40590-wydzielony-dyskusja-o-wy%C5%BCszo%C5%9Bci-17-nad-nowszymi-wersjami/#findComment-253206

1 minutę temu, bludis napisał:

XDDD To już robisz serwer dla graczy?

1.16 > 1.7

Polecam wyjechać za granicę i zobaczyć kto i kiedy tego używa.

Siedzę w skripcie od 3 lat i nie zauważyłem takiej różnicy. 

Jeśli przez nazwę itemów piszesz, że skript z 1.8 jest "trudniejszy", to nic tylko pozazdrościć - brawo! Jest mnóstwo stron, które oferują pokazanie nazw itemów (które masz w gamemodzie XDD).

nah, rozmowa polega na wymianie argumentów, a nie chowaniu się.

zrób temat w pogaduszkach, chętnie posłucham twoich wspaniałych argumentów.

koniec kuźwa.

nie będę marnował więcej czasu

elo!

https://skript.pl/temat/40590-wydzielony-dyskusja-o-wy%C5%BCszo%C5%9Bci-17-nad-nowszymi-wersjami/#findComment-253207

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...