Skillek 4 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Heja! dziś przychodze do was z moim skryptem na anty logout. Możecie zobie zmienić skillhc itp. (skillhc ze względu na to, że kiedyś miałem serwer pod taką nazwą) dajcie znać czy wam się podoba i możecie dać repka albo coś nwse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziwakkolega 28 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 jak mam szczerze mówić to skrypt jest git ale jak masz pisać następnym razem skrypt który chcesz udostępnić to pisz bez tego SkillHC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skillek 4 Opublikowano 14 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 40 minut temu, dziwakkolega napisał: jak mam szczerze mówić to skrypt jest git ale jak masz pisać następnym razem skrypt który chcesz udostępnić to pisz bez tego SkillHC spoczko, dzieki za ocenke byczqu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 15 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi