vipevski2 0 Opublikowano 12 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2020 Czy pokaze mi ktos wzor na skrypt na zadania? ma byc w gui i zadania typu zabij kilka graczy i wykop iles tam kamienia postep ma byc widoczny w gui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 618 Opublikowano 12 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2020 (edytowane) 22 minuty temu, vipevski2 napisał: Czy pokaze mi ktos wzor na skrypt na zadania? ma byc w gui i zadania typu zabij kilka graczy i wykop iles tam kamienia postep ma byc widoczny w gui command zadania: trigger: open chest with 1 row named "Zadania:" to player if {zadanie::wykop1000stone::%player%} >= 1000: set slot 0 of player to stone named "Wykop 1000 stone" with lore "Zaliczone" else: set slot 0 of player to stone named "Wykop 1000 stone" with lore "Postęp: %{zadanie::wykop1000stone::%player%} ? 0%/1000" on break: if event-block is stone: if {zadanie::wykop1000stone::%player%} is not set: set {zadanie::wykop1000stone::%player%} to 0 add 1 to {zadanie::wykop1000stone::%player%} if {zadanie::wykop1000stone::%player%} = 1000: send "ukończyłeś zadanie wykop 1000 stone, oto twoja nagroda - kamień." add 1 of stone named "specjalny kamień za zasługi" to player on inventory click: if name of current inventory of player is "Zadania:": cancel event Edytowane 12 lipca 2020 przez PanMaruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vipevski2 0 Opublikowano 12 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2020 (edytowane) 'player' is not an item stack dodam jeszcze ze jak wpisuje /zadania to item daje mi do eq a nie do gui @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 12 lipca 2020 przez vipevski2 Łączę posty. Notatka dodana przez TakiJakTy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vipevski2 0 Opublikowano 13 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2020 pomoze ktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vipevski2 0
Czy pokaze mi ktos wzor na skrypt na zadania?
ma byc w gui i zadania typu zabij kilka graczy i wykop iles tam kamienia
postep ma byc widoczny w gui
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi