Revero 1 Opublikowano 9 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2020 (edytowane) Witam, mam problem i wydaje mi się że dobrze skonfigurowałem połączenie pluginu z bazą danych MySQL. Ale w logach pokazuje mi jakiś problem. logi: Edytowane 9 lipca 2020 przez Wojciu Następnym razem, gdy logi będą równe długie należy je wstawić na code.skript.pl. Notatka dodana przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Revero 1 Opublikowano 9 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2020 już naprawiłem to, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciu 72 Opublikowano 9 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2020 Problem został rozwiązany. Zamykam na prośbę autora. Notatka dodana przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Revero 1
Witam, mam problem i wydaje mi się że dobrze skonfigurowałem połączenie pluginu z bazą danych MySQL.
Ale w logach pokazuje mi jakiś problem.
logi:
Następnym razem, gdy logi będą równe długie należy je wstawić na code.skript.pl.
Notatka dodana przez Wojciu
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi