Skibol 3 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Witam, chciałbym prosić o napisanie mi takiego skryptu: Na skrzynki niespodzianki, wiec tak.. np 0.2% na te skrzynki i gdy ci wypadnie to sie ja otwiera i jest w niej nagroda, nagrody takie jak; Sharpness 5, prot 4 unbreaking 3, 1kox.. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skibol 3 Opublikowano 3 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 Reff :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 treekt_ovie 0 Opublikowano 3 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 może być że klikniesz PPM to ci daje jakiś losowy itemek do eq np miecz sharpness 10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Scream1137 3 Opublikowano 3 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 @up polecam zobaczyc moj skrypt na takie skrzynki Link Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 3 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 Hmm a może cuś takiego ?Napisałem to kiedyś dla kogoś,jeśli chcesz przerób ten kod na własne potrzeby :P(Są tam particles z SkQuery dla upiększenia strony wizualnej, które nie są potrzebne jeśli nie chcesz wgrywać dodatku. ) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skibol 3 Opublikowano 4 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 może być że klikniesz PPM to ci daje jakiś losowy itemek do eq np miecz sharpness 10 ? Tak właśnie o takie coś mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 treekt_ovie 0 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 (edytowane) @UP ale że dropi ci ze stone klikniesz PPM na tą skrzynie w eq to ci daje losowy itemek? //EDITjeśli oto ci chodziło to napisz mi na PW podeśle ci linka Edytowane 4 listopada 2014 przez treekt_ovie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skibol 3 Opublikowano 11 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2014 Odświeżam :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adamek 182 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 options: itm1: x itm2: x itm3: x itm4: x itm5: xon mine a stone: if chance of 0.2%: drop 1 chest named "Skrzynia" on rightclick: if player's tool is chest named "Skrzynia": set {_} to random integer between 1 and 5 if {_} is 1: give {itm1} to the player if {_} is 2: give {itm2} to the player if {_} is 3: give {itm3} to the player if {_} is 4: give {itm4} to the player if {_} is 5: give {itm5} to the playerBardzo prosta wersja.Resztę zrobisz sam :) ~ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Skibol 3
Witam, chciałbym prosić o napisanie mi takiego skryptu: Na skrzynki niespodzianki, wiec tak.. np 0.2% na te skrzynki i gdy ci wypadnie to sie ja otwiera i jest w niej nagroda, nagrody takie jak; Sharpness 5, prot 4 unbreaking 3, 1kox.. :]
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi