xaxaxaxa 1 Opublikowano 5 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2020 Witam, mam sprawę odnośnie respu enderdragona czy jest to możliwe aby wyłączyć jego resp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WonSkk 1 Opublikowano 5 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2020 (edytowane) on spawn of ender dragon: execute console command "/minecraft:kill @e[type=ender_dragon]" Mi dziala na 1.12.2 Edytowane 5 lipca 2020 przez Peridot Wstawiam w code Notatka dodana przez Peridot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _xXCichyMleczXx_ 16 Opublikowano 5 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2020 (edytowane) Albo po prostu on spawn of ender dragon: cancel event Edytowane 5 lipca 2020 przez _xXCichyMleczXx_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xaxaxaxa 1 Opublikowano 5 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2020 Dziękuje, wszystko działa Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 5 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 510 Opublikowano 5 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xaxaxaxa 1
Witam, mam sprawę odnośnie respu enderdragona czy jest to możliwe aby wyłączyć jego resp?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi