Pawe_306 0 Opublikowano 4 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2020 (edytowane) Elo to ja. Znowu reklamuje tutaj ten serwer po raz trzeci serwer już jest na 1.12.2 nie jak ostatno na 1.7.9 mam nadzieje ze serwer wam sie spodoba bo ma dużo ciekawych rzeczy dungeonów,amuletów,misji i wiele wiecej.Na serwerze jest miła administracja która pomoże odnaleźć sie na serwerze nowym graczom! Jak juz mówiłem serwer jest na wersje 1.12.2 w przyszłoćci zrobimy go na najnowszą wersje. Życzę wam miłej rozgrywki na serwerze.Przesyłam wam screeny z serwera i film prezentujący mój serwer. Na serwerze istnieje jeszcze texture pack który pokazuje w tym filmie. Na serwerze możecie go pobrać poprzez komendę /rp. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 26 lipca 2020 przez TakiJakTy Usuwam formatowanie, usuwam caps locka z tytułu. Notatka dodana przez TakiJakTy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1953 Opublikowano 4 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2020 Ten temat został przeniesiony do nieestetycznych prezentacji. W momencie, kiedy poprawisz estetykę prezentacji, zgłoś ten post(lub napisz prywatną wiadomość do moderatora) z prośbą o przywrócenie tematu do głównego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi